Grillad grönsakssmörgås med fetaostkräm och stekt vaktelägg
Feeling hungover, are we? Om det bara går att behålla hjärnan i kroppen så är en stadig brunch bästa knepet, det eller vända på sig i sängen och somna om några timmar. Vilket dock inte alltid kan rekommenderas eftersom en tom mage (som alltid) ställer till med mer oreda än hjälp. Så, upp och stek dig den godaste mackan den här sidan Atlanten!
Grilla grönsaker i panna, långsamt och försiktigt — men ändå såpass hett att det blir snygga grillränder (obs: det behöver inte vara fult för att du är bakis). Squash, paprika, purjolök, tomat och svamp är bra grejer här. När dom är klara (dvs mjuka och saftiga) kan dom få ligga och vila lite medan du steker brödet i samma panna. Montera med salladsblad, fetaostkräm (feta + gräddfil), grönsaker och ett lättstekt vaktelägg på toppen.
Final touch är grillade citronskivor, KAFFE och ett stort glas juice.