Skip to content

TGIF

juli 6, 2012
by

Än är inte semestern inom räckhåll, så då får man nöja sig med helg. Och så gött det ska bli då! Varför inte göra en pulled pork imorgon eller på söndag? Enkel mat som sköter sig själv i ugnen under dagen, och som garanterat sätter sinnen i spinn när det är dags att äta.

Matporr Pulled Pork Guacamole Picklad Rödlök Pabst beer

 

Vi gjorde vår en tisdag, för att ätas på onsdag. Det gav härliga 22 timmar i ugnen på runt 70° – slow food. Denna gång gjorde vi grytan på först mirepoix, sedan fläskbog, tillsammans med krossade tomater och en uppsjö av kryddor (tänk paprika, olika typer av chili, torkad och mald koriander, stjärnanis m.fl.).

Servera ihop med de vanliga polarna, dvs en enkel guacamole, picklad rödlök och tomat- och koriandersalsa. Hemmagjorda tortillas är ju guda-mycket-godare än de på påse, men man får välja sina slag ibland. Denna gång valde vi att istället ta en fördrink på balkongen, nuff said about that.

Annonser
3 kommentarer leave one →
  1. kusin mats permalink
    juli 9, 2012 11:13

    Nice, gav mig på ett liknande projekt på midsommardagen, ni verkar ju dock ha rätt mycket mer rutin än jag om man säger så. Tvingades dock skriva om det http://bit.ly/NdWDPa

    • juli 11, 2012 11:01

      Och SOM du skrev om det sen! Mkt rolig och bra läsning.

      • kusin mats permalink
        juli 14, 2012 18:37

        tacktack 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: