Skip to content

Matporrskonferens 2011

december 3, 2011
by

Klockan är knappt fyra men Matporr har varit igång sedan tidig morgon. Idag är det — first time ever — Matporrskonferens hela dagen. Saluhallen har raidats, nya redskap har inhandlats (en rund Le Creuset 24 cm och en kolstålspanna från de Buyer), menyn spikad och matlagningströjan på.

Förrätt: ankrillette med timjan och lagerblad, på smörstekt baguette med fryst, rivet äpple. Dryck: Bourgogne Les Sétilles 2009.

Mellanrätt: sous vide-tillagad lammfilé med jordärtsskockskaka och brynt brysselkål. Dryck: Greenstone Heathcote Shiraz 2008.

Huvudrätt: portergryta på älg och hjort med potatismos, smörstekt smålök, konfiterad svamp och lingon. Dryck: Xavier Châteauneuf-du-Pape 2009.

Efterrätt: två hemmagjorda tryfflar; rosmarin och saltad karamell.

Matporr Konferens Le Creuset Sous Vide

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: