Skip to content

Parmesan- och pankopanerad marulk

januari 11, 2011
by

En enkel torsdagsmiddag i mellandagarna blev parmesan- och pankopanerad marulk, med ruccola och rotfruktspytt. Inte så pjåkigt, även om marulk inte är min favoritfisk (den blir lätt seg om den översteks?).

Matporr Panerad fisk Parmesan Panko

Morot, palsternacka och asterixpotatis råstektes i ankfett och gick klart på cirka 10 minuter. Paneringen var inte mer komplicerad än att vi blandade grovriven parmesan med pankoflingor och citronzest — det blev fantastiskt knaprigt och smakrikt!

Nästa gång vill jag använda paneringen på en bit torskrygg, eller varför inte ett utbankat kycklingbröst?

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: