Skip to content

Vad blir det på nyår?

december 28, 2010
by

Nyår för ett år sedan slog vi matporrare på stort, och lagade inte mindre än nio rätter. Här hittar ni menyn, och om jag skulle skala ner det till en trerätters skulle menyn se ut så här (betänk att jag är skaldjur- och fiskälskare av rang).

Matporr Nyår Champagne
Förrätt: Kungskrabba med smörsås och ett friskt riesling.

Gomrensare: Granité på röd grape.

Huvudrätt: Gravad och rökt abborre och ett glas rosé.

Efterrätt: Osttallrik är aldrig fel. Titta in till Fredrik för att få bästa ost- och vinkombotips!

Annonser
One Comment leave one →
  1. januari 3, 2011 20:13

    Och jag som bara trodde det fanns räkor på västkusten! 😉 God fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: