Skip to content

Middagstipset: smörslungade bönor och tonfiskröra

augusti 22, 2010
by

Vi är mitt uppe i skördesäsongen, och grönsaker av alla slag kommer i strida strömmar från landet på sommarstället. Vaxbönor och lila bönor har vi i drivor — tacksamt eftersom det är både enkelt och gott att ha som tillbehör till middagen, istället för pasta eller potatis. Dom lila bönorna är vackra, men tappar tyvärr färgen och blir gröna när dom kokas..

Matporr Smörslungade Bönor Tonfisk 2

Tonfiskröra: finhacka chili och persilja, och blanda med en burk tonfisk. Rör ner några matskedar gräddfil och hemmagjord majonnäs, salta och peppra.

Matporr Smörslungade Bönor Tonfisk 1

Annonser
2 kommentarer leave one →
  1. augusti 26, 2010 09:34

    Vaxbönor tillhör mina favoriter. Morötterna ovan är verkligen ljuvliga. Dina bilder gör mig vrålhungrig!

    • augusti 26, 2010 10:59

      Tack Tina! Håll ut, om en timme är det lunch 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: