Skip to content

Egenvispad bearnaise

maj 22, 2010
by

Till kvällens grillat har jag gjort en klassisk bearnaisesås från scratch. Jag testade ett tillredningstips från Nigella Lawson, nämligen att skära smöret i småbitar för att lätt kunna montera ner dom under tillagning. Det gick betydligt enklare att vispa ihop såsen på detta sättet, eftersom smöret inte är smält – dvs varmt – när man rör ner det.

Att jag kunde gå ut i trädgården och hämta egen dragon satte dessutom extra krydda på det hela!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: