Skip to content

Rätt 9: chokladfondant med sorbet

maj 12, 2010
by

Matporr Nyår Choklad 1
Matporr Nyår Choklad 2
Matporr Nyår Choklad 3
Sista och absolut sötaste rätten på nyår var en mäktig och god chokladfondant, gjord på möörk choklad. För att lätta upp serverades den ihop med en hallonreduktion och mandelsorbet gjord på skållad och mald sötmandel. En perfekt avslutning på en perfekt nyår!

+ Porter Slottskällans Imperial Stout, #1355

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: