Skip to content

Middag in the making

maj 7, 2010
by

Ikväll lagar vi trerätters hemma hos en kompis som uppladdning inför senare utgång, och till huvudrätt ska det bli stekt ankbröst med apelsinsallad.

Till det ett Zinfandel-vin, efter en vild chansning på Systembolaget..

Annonser
3 kommentarer leave one →
  1. maj 10, 2010 23:05

    med zinfandelvin kan det aldrig gå fel… (väl?)
    fetzer zinfandel (nr 6425) – sjukt gott!

    • maj 11, 2010 08:10

      Det var verkligen inte fel; det gick perfekt ihop med maten! Tack för vintipset 🙂

Trackbacks

  1. Brännvinsflamberad lax « Matporr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: