Skip to content

“Det naturliga köket”

maj 7, 2010
by


3224 gram matkärlek i bokform fick jag i födelsedagspresent, närmare bestämt ”Det naturliga köket” av kocken Mathias Dahlgren (med text av Jens Linder). Boken är uppdelad i två stycken; första hälften för restaurang Matsalen, och den andra halvan för Matbaren. I Matsalen är fokus på Fine Dining, med oerhört spännande recept och tillagningssätt. Inte alla passar vanligt hemmabruk, då man antingen ska vakumbaka eller frysmixa (med en Pacojet-mixer) – men inspirationen räcker gott och väl.



Inledningen till boken är ganska lång, och handlar om hur Mathias upplever mat, råvaror och matlagning. Hittills har jag bara kommit halvvägs genom den första delen, och ser fram emot den mer ruffa (?) delen som handlar om Matbaren.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: