Skip to content

Årets första grillning

maj 4, 2010
by


För att både fira att två av oss fyllde år, och att våren är här med full kraft, svängdes marinader ihop och grillen tändes. Helgrillad svensk entrecôte, glasnudelsallad, med grillade champinjoner och sparris – inte den mest klassiska söndagsmiddagen, men jäklar vad fint det satt.


Entrecôte marinerat i bland annat soja, miso (tack för tipset Maggie), chili och ingefära. Lite för well done, men underbart mört ändå.

En enkel kall sallad på glasnudlar, ruccola, ärtskott, morötter och cashewnötter. Dressing på ketjap manis, sesamolja, lime, chili och koriander.

Champinjoner i soja- och chilimarinad.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: