Skip to content

Kål- och persiljesallad

maj 2, 2010
by


En grönsaksfamilj som vi aldrig blir trötta på är kål; och nu när det är kålsäsong med fina små huvud på spetskål och färsk vitkål äter vi det i mängder.

Ett tillbehör som passar fint till det mesta är coleslaw. En variant på det här som vi åt till hemgjorda hamburgare igår är enklast möjligast; färsk vitkål, persilja, gräddfil och en klick ihopslungad majonnäs. Smaka av med salt, svartpeppar och citronsaft.


Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: