Skip to content

Rätt 6: gravad och rökt abborre

april 30, 2010
by


Vänern-fångad abborrefilé blev nyårs rätt nummer sex. Fina bitar fisk gravades först i salt och socker, och röktes sedan snabbt på grillen. Eftersom vi försökte hålla storleken på rätterna så små som möjligt, serverades fisken i ett endive-blad, tillsammans med mjukstekt lök av olika kvalisort (purjo och salladslök om jag kommer ihåg rätt). Fisken var fantastisk!

+ Rosé Esprit du Silène, #2246

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: