Skip to content

Rätt 5: ugnsstekt fasan med sherrygelé och brysselkål

april 27, 2010
by



Nu börjar vi komma in på ”huvudrätterna” som serverades på nyår. Till en ugnsstekt fasan hade vi gjort en gelé på sherry (tanken var att lyckas göra kulor, med hjälp av en spruta modell större.. det falerade) och gräddkokt brysselkålsblad.

Fasanerna hittade vi på Saluhallen, och det var spännande och väldigt gott kött. Smakrikt, och det passade bra till den milda kålen.

+ Pinot Noir Mercurey, #6268

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: