Skip to content

Rätt 4: dillkokt kungskrabba med smörsås

april 23, 2010
by



Nyårsrätt nummer fyra var en av de mest spännande; kungskrabba. Fyra stora ben kokta i god och krondillsfylld lag, tillsammans med en smörsås. Köttet var det bästa många av oss ätit i skaldjursväg, och var perfekt att doppa och äta med händerna. Såsen gjordes på en grovt reducerad fond med räkskal och grönsaker, plus en ansenlig mängd grädde.

+ Riesling Stoneleigh, #6498

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: