Skip to content

Rätt 2: hjortcarpaccio med hasselnötskross

april 19, 2010
by



Andra rätten på nyårsafton var en carpaccio på lätthalstrad hjortinnerfilé. Ruccola, en chutney-liknande röra på havtorn, och starkt lagrad prästost mixades med lite olja till en kräm. För crunchen stod rostade och hackade hasselnötter.

+ Ale Innis & Gunn, #11447

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: