Skip to content

Rätt 1: friterade ostron med havs-aioli

april 16, 2010
by


Det första vi stoppade i oss på nyårsafton var friterade ostron som vi doppade i havsvattensaoli, en idé vi helt ogenerat snodde från matlagningsprogrammet Sjön Suger.

För de flesta av oss var det ostron-premiär, och det kändes lite mindre magstarkt att göra på friterade mollusker än helt råa. Kanske lite fegt, men gott som satan. En enkel frityrsmet med porter, och en vanlig aoli dopad med lite av det avrunna vattnet från ostronen – och en förjävla varm olja, eftersom delar av sällskapet inte ansåg sig färdigpiffade och fastnade i badrummet (obs, den manliga delen, obs).

+ Champagne Wanted, #7540

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: